Päivä kerrallaan säässä kuin säässä.

Eurooppaan kuvanvapautta rajoittava laki-ei pilakuvia islamista ?

  • mamu-Lisa öljyväriteos 50cmx70cm
    mamu-Lisa öljyväriteos 50cmx70cm

 

Voittaako Islam yhden erän muttei koko sotaa.Sananvapautta ei viedä mutta kuvanvapaus menisi ?

Sananvapaus on pyhä asia.Kuvanvapaus on epäpyhä.

 

Miksi puhutaan vaan sananvapaudesta.Eikö se ollut nimenoman pilakuvat muhametista jotka laukaisivat kahden taisteluissa villiintyneen tappajan vaistot jotka löysivät kohteen Charlie Hebdonin toimistosta ?

Sekularismim mukaan valtion tulee olla uskontoihin nähden puolueeton.Valtiossa tulee olla myös sananvapaus.Entäs kuvanvapaus ? Pilakuvistahan tässä oikeesti oli kyse !

Kuinka Ranskan valtio voi enää olla puolueeton sen jälkeen mitä tapahtui.Puolueettomuus voi olla näennäistä ja syytetään kahta irrallista sekopäätä mutta itse islam-kytköstä tästä ei enää kitke pirukaan.Piru on ottanut antisekularistisen vallan.

Mutta miten on KUVANVAPAUS ? Taiteilijoiden piirroksistahan ne oikeesti nokkiinsa ottivat.Miksi ei puhuta kuvanvapaudesta.Onko kuvanvapaus eri asemassa kuin sananvapaus ?KUVA se on se jota tulee kunnioittaa ja pelätä.Ei sananvapautta ja sen menettämistä.Onko se jotenkin aivan kauheen selvää,että jumala loi ihmisen omaksi KUVAKSEEN.

Kun minä maalasin mamu-Lisan niin uskallanko edes nukkua yöni rauhassa vai ilmestyykö oveni taakse kaksi sekopäämuslimia kalashnikovien kera ei sanasta vaan kuvasta raivoissaan ?

Kun neekeripusu kiellettiin suomessa niin kielletäänkö kohta taiteilijaa maalaamasta ulkomaalaista etnistä esittävää teosta.

Minä maalasin mamu-Lisan.Ei siinä ole mitään loukkaavaa,vaikka herkimmät kukkaishatut pitävät sitä rasistisena.Taitavat olla pellejä ja sukua terroristeille.Voin mä piirtää pilakuvan muhametistakin jos huomioo kaipaan.Se huomio voi kuitenkin tulla pari kertaa äänen nopeudella kivääriksi kutsutusta laitteesta ja 10 gramman luoti kerrallaan.Sellaista huomiota voi KUVA saada aikaan.

Puhutaan siis vain KUVANVAPAUDESTA ja unohdetaan se vohka sananvapaudesta.

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Jari Vuorinen

Piirtäähän ne taiteilijat pilakuvia kuitenkin oli laki mikä hyvänsä.Se on niiden intohimo jota ei voi vastustaa vaikka henki menis.

Jari Vuorinen

Ehotan Euroopan pilakuvien tekijöille perustettavaksi korkeinta opinahjoa :

Charlie Hebdon-akatemiaa.

Suomessahan muusikoille löytyy Sibelius-akatemia,kuvataiteilijoille löytyy
Ateneum.

Mutta misä viipyy kirjoittajille oma Topelius-akatemia.

Onko sana niin vapaa,ettei sitä voi akateemisesti kahlita millään Topelius-akatemialla ?

Toimituksen poiminnat