Päivä kerrallaan säässä kuin säässä.

Eliitin eliitin eliitti-koodinimeltä EU

 

Draghi kuvittelee,että jos painetaan 500 miljardia "elvytykseen"niin Eurooppa nousee.Mtä tahoa Draghi kuuntelee ja pokkuroi.

Taitaa ne 500 miljardia loppujen lopuksi päätyä erittäin harvojen ja valittujen taskuihin.Ei rahan painaminen euroopan keskuspankissa ole kuin hetken helpotus ja sitte rytistään alas entistä lujempaa.

Ei talouseliitin,vaan talouseliitin eliitin taskuihin.En tarkoita pikku miljonäärejä,vaan monimiljardöörejä.Näiden taskuihin rahat lopulta päätyy  ja niillä on itsellä pääomat kiinni aasian kasvussa.Euroopasta nyhdetään kaikki irti mitä vielä saadaan.

Jospa tää koko EU onkin vaan peitenimi todelliselle businekselle joka näyttäytyy meille hyvin epätodellisena ja hämmentävänä.

No,riittääpähän täällä usarissa ihmeteltävää mitä oivallisimmilla kirjoittajilla.

 Draghi on pikku juoksupoika.Ja samanlainen federaatioeliitin lähetti on Stubb.Uhraavat surutta yksittäisten valtioiden talouden,jotta oma poliittinen ura on hyväksyttävää eliitin silmissä.Ja nousu sen myötä uuden maailmanjärjestyksen vallanpitäjiksi.Kuulostaa jotenkin natsi-saksalta.

Kataisen paikka Brysselissä tuli kaliiksi suomelle.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Pyrkiiköhän Draghi vaarantamaan tyhmyyksillään vielä setelirahoituksellakin EU/EMU/EKP:n talouden. Historia muistuttaa hyperinflaatiosta. Nyt tosin EU on ajautunut deflaatiion eli yleiseen hintatason laskuun.

Setelirahotuksellahan on paha kaiku johtaa hyperinflaatioon kuten maailmansodissa kävi Unkarille ja Saksalle.

Jari Vuorinen

Heilurille vaan lisää vauhtia kuin lapselle kiikkukeinussa.

sitte käy niin,että pyörähtää ympäri ja lapsi loukkaa itsensä.

Toimituksen poiminnat