Päivä kerrallaan säässä kuin säässä.

Stubbin lausunnossa vaalivalheen makua

 

Stubbi MTV kolmelle :

 

Alexander Stubbin mukaan Suomi on erittäin tiukkana, jos Kreikka vaatii velkahelpotuksia. Hän toteaa, että sovitusta on pidettävä kiinni.

"– On myös reilua sekä suomalaisia että kreikkalaisia kohtaan sanoa, että tietyt puolueet Kreikassa tällä hetkellä ajavat sen tyyppistä linjaa, jota Suomi kerta kaikkiaan ei voi hyväksyä, sanoo Stubb MTV:n haastattelussa.

Stubb sanoo uskovansa, että EU-rintama pitää Kreikka-asiassa.

Pääministeri ei halua spekuloida Kreikan mahdollisella erolla eurosta, jos lainojen maksun kanssa tulee ongelmia. Stubbin mukaan ero ei ole Suomen, euron eikä EU:n intressissä.

Stubb ei ryhdy arvioimaan, kuinka suuri vaara Suomella on menettää lainaamiaan rahoja. Hän toteaa kuitenkin, että erittäin vaikean talouskriisin vuoksi on tehty muutoksia, joilla on selvitty.

Kreikassa kuun lopulla pidettävien vaalien voittajaksi on ennakoitu vasemmistolaista Syriza-puoluetta. Se on uhannut lopettaa maan säästökuurin ja neuvotella EU:n tukisopimukset uusiksi."

http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/mtv_stubb_kreikka-30335

 

Helppohan stubbin on sanoa kun ei sillä ole bryselissä valtaa.Jos sieltä sanotaan,että suomi mukaan niin stubbi menee mukaan mukisematta on hän niin viimesen päälle federalisti.Ei siinä nokan koputus auta.Kyllä stubbin koltiainen pääsee noissa lausunnoissaan helpolla.

 

Mikähän on todennäköisyys sille,että euro pysyy vuoteen 2023 asti ?kenties   0,01 ?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Jari Vuorinen

Perussuomalaiset ne on oikeesti niitä,jotka laittaisivat kovan kovaa vastaan kreikkaa koskevissa veloissa.

Käyttäjän ilkkavarsio kuva
Ilkka Varsio

Jari Vuorinen

Ketkä teistä ? Tarvitaanko siihen koko 14 % kannatus ja paikka oppositiossa.

Jari Vuorinen

Voihan jytkyn hytky.Stubb on pun ja kuoren välissä.Pyllistelee valheita kotimaahan ja kumartelee "totuuksia" unelmafederaatioonsa.itsekin sanonut olevansa täysin federalisti.Miten tällaiseen voi vaalien alla luottaa ?

Mutta mehän ollaan hallituspuolue kun SDP menettää 11 paikkaa ja Kokoomus pari paikkaa.

ja kyllähän siihentarvittais sellainen ihme,että oltais pääministeripuolue.

Mutta maailmasta on tullut kovin hektinen ja mielet muuttuvat juurikin aivan vaalien alla.Ei sitä tiedä miten käy ?

Jari Vuorinen

Talouselämä lehti teetti laajan Taloustutkimuksen. Peräti 18750 henkilön mielipide kesäkuun ja joulukuun ajalta.Hetkelliset heilahtelut tasoittuvat näin. Nää tuhannen ihmisen hetkelliset otokset ovat kuin pörssiheilahteluita.

Keskusta on ykkösasemassa tässäkin gallupyhteenvedossa. Lisäpaikkoja olisi tulossa 15 kpl.

Sekä perussuomalaisille että kokoomukselle gallup lupaa kahden paikan tappiot.Ja media toitottaa vain kokoomuksen torjuntavoitosta...

Demareilla menee surkeesti.Niiltä lähtee 11 paikkaa.Näin ollen niille jäisi 31 paikkaa.Se olisi Demareille hirveen huono tulos.

tuleva hallitus=kesk+PS+Kok.Revi siitä.

Jari Vuorinen

Draghi kuvittelee,että jos painetaan 500 miljardia "elvytykseen"niin Eurooppa nousee.mitä tahoa Draghi kuuntelee ja pokkuroi.

Taitaa ne 500 miljardia loppujen lopuksi päätyä erittäin harvojen ja valittujen taskuihin.

Ei talouseliitin,vaan talouseliitin eliitin.En tarkoita pikku miljonäärejä,vaan miljardöörejä.

Jospa tää koko EU onkin vaan peitenimi todelliselle businekselle joka näyttäytyy meille hyvin epätodellisena ja hämmentävänä.

No,riittääpähän täällä usarissa ihmeteltävää.

Edellisen teoriani mukaan Draghi on pikku juoksupoika.Ja samanlainen federaation lähetti on Stubb.uhraavat surutta yksittäisten valtioiden talouden,jotta oma poliittinen ura on hyväksyttävää eliitin silmissä.

Kataisen paikka Brysselissä tuli kaliiksi suomelle.Miltähän Stubbista mahta tuntua kun toinen käsi vetää federaatioon ja toinen on vetävinään tänne kotimaahan.Tulee varmaankn semmonen irtirepeytyvä olo.

Mutta annetaan tunnustusta Stubbille tunnustusta ihmisenä : kova jätkä ku kestää sen.

Toimituksen poiminnat