Päivä kerrallaan säässä kuin säässä.

Vieläkö riittää Villoja ?

Ja kuinka eräs Tienhaaran emäntä oli totaalisesti hermostunut kun hänelle oli vahingossa ilmoitettu,että joutuu luovuttamaan 2000 Kg villoja.Tässä hänen kirjeensä kansanhuoltoon:

 

Mistä perkeleestä teille niitä villoja,ne tarvitaan omiksi vaatteiksi ja mitä siinä olikaan siinä kortissa,kaksituhatta kiloa villoja,meillä oli kaksi lammasta talvella ja nyt on neljä,niistä teille perkeleille pitäisi olla kaksituhatta kiloa villoja,on tämä maailma saatanoiden vallassa voi perkeleen perkeleen saatana,paras siellä on nyt helvetin syöttö kansaa huoltamassa,kun se kansan huoltaja kävis saatana katsomassa minkälaisissa vaatteissa täällä ollaan ja minkälaisissa kenkissä,tule perkele ja hae itse nämä vaatteet päällesi ja sitte tulet näkemään etkö itse tarvitseisi sen vertaiset villat,mistä ne pirut tietävät jotka eivät kuin söisivät toisen omaisuuden kaikki helvetin perkeleet,on siellä oikeen johtaja huollossa,oikeen kunnan syöjä saatanan saatana oikeen tulinen perkele ja sais saatana tämä maailma palaa ja loppua aivan kokonaan,myötänsä laitetaan korttia,milloin mitäkin kun ei ole enää millekään omilleen,isäntä aivan alasti jotuu noien perkeleiden kanssa,ootko sinä oikeella älylläsikään,2000 kiloa villoja neljästä lampaasta vie sun perkeleen paska ja minä tarvitsen ne perseeni peitoksi ja penikoille pitettäviksi ja jotka ihan alastomina ja jos et usko käy katsomassa,ei ole vuodevaatteita eikä lakanoita eikä mitään.

Se on Tienhaaran emäntä joka kirjoitti. Lähde:

 http://www.feissarimokat.com/2013/01/avautuminen-sota-ajalta/

 

Britannian pääministerin mielestä Englannin villat EU:n suuntaan saattavat olla piakkoin vaakalaudalla.Kansa äänestää ja punnitsee.En kyllä ihmettele tätä yhtään,sillä Britannialla on Itsellään Imperialistiset perinteet eikä Engelsmannit tahdo olla jonkun Saksan alusmaana.

Mutta miten pienen pienellä Suomella menee Unionin alusmaana ?Vieläkö täytyy niitä villoja paljonkin haaskata Suomen ja EU:n suuren talouseliittiperheen lihomiseen.

Eikö täällä Suomessa neljäsosa palkansaajista tienaa todella yltäkylläisesti ja loput kolme neljäsosaa palkansaajista todella niukasti.Saksassa voi tehdä 6 tunnin työpäivää samalla palkalla kuin 8 tunnin rupeama kunhan ei odottele palkankorotuksia.Koska me EU:n alusmaana pääsemme edes tässä suhteessa Saksan tasolle.Meillähän menee aivan päinvastoin.Palkat alenee ja työajat pitenee.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Jari Vuorinen

Kuljemmeko me kohti jonkunlaista modernia orjuuden muotoa ?

Mihin me olemme matkalla tässä EU-junassa ?

Matti Jalagin

Kansanhuolto sentään paisuu ja palkankorotukset tulevat aina pyytämättä.

Jari Vuorinen

Kansanhuolto ei enää ole siellä missä on kansa.

Kansalla on se oma exixtenttinsä kuitenkin vahva.Kuten Tienhaaran emännän kirjeestäkin voimme huomata mikäli tavoitamme sen ytimen.

Petri Rautiainen

Pienituloisilta viedään viimeinenkin omaisuus ja "vaatteet päältä" niin kuin kirjeessä sanottiin, mikä on nykypäivän ryöstöpolitiikkaa.

Saisivat herrat pudottaa itse omia tulojaan ensin, mitä ne tekevät niin ylisuurilla tuloilla, se on silkkaa ahneutta. Mikään ei riitä, koko ajan pitää saada enemmän. Melkööt itse tekemään muutaman euton tuntipalkalla työtä, mitä kansalle tyrkyttävät ja tehkööt sitä 10 vuotta ja sanokoot vasta sen jälkeen.

Kaikki suojatyöpaikat herroilta lopettaaja lopputili käteen, jos virka lakkautetaan. Siitä tulee valtiolle ja kunnille jo vudessa sadantuhannen euron säästöt yhtä isokenkäistä kohti.

Jari Vuorinen

Noita huippupalkkaisia suojatyöpaikkoja vamaan 200 000-300 000 Suomessakin.

Täytyyhän kokoomuksen turvata omat äänestäjänsä.

Petri Rautiainen Vastaus kommenttiin #7

UusiSuomi julkaisi kerran listan tuloluokittain vuoden 2011 tuloista 5000 euron välein lueteltuna eri tulotason piiriin kuuluvat suomalaiset, joilla oli verotettavia tuloja. Pieni tuloluokka oli alle 10000€ ja suurin yli 100000€. Tuohon suurimpaan palkkaluokkaan kuului noin 60000 suomen kansalaista.

Käyttäjän lueskelija kuva
Teuvo Valkonen

Hah! Hah!
Hyvä kirje.
Pitäis postittaa Suomen rouva rahaministerille hänen ministeriöönsä. Ja kopio Bryseliin. Sille suomalaiselle EU:n palkkalistoilla olevalle juoksupojalle. Jonka titteli on komissaari.

Jari Vuorinen

Toivokaamme ,että näillä edellämainituilla henkilöillä on aikaa vierailla täällä Uuden Suomen sivustoilla.

Sää taidat tarkoittaa Brysselin Bobrikovia ja valtiovarainministeri Juttaa.

On niillä kova duuni puun ja kuoren välissä.Ei helppoa ei käy kateeksi.

Toimituksen poiminnat